AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaprak dolması yediğini görmek

Kahve falında yaprak dolması yediğini görmek

Kahve falında yaprak dolması yediğini görmek belli bir kazanç elde edileceğine, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, borç ödemeye, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında yaprak dolması yediğini gördüyseniz:

  • Amaç veya hayallerinizin peşinden hızla ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında yaprak dolması yediğini görmek ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, başka kimselere de yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında dolmalık yaprak görmek çok büyük bir aşk yaşanacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına işarettir.

Kahve falında dolma yaprağı görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında üzüm yaprağı dolması görmek sıkıntıların son bulacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında dolmalık asma yaprağı görmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına işaret eder.

Kahve falında lahana dolması yediğini görmek endişelerini silip atacağına, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dolma yediğini görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asma yaprağı yediğini görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir