AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolmalık yaprak görmek

Kahve falında dolmalık yaprak görmek

Kahve falında dolmalık yaprak görmek anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, işinin en iyisi olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine delalet eder.

Kahve falında dolmalık yaprak gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlü kişilerle karşılaşsanız da, sonunda nerede durmak istediğinize karar vermiş olabilirsiniz.

Kahve falında dolmalık yaprak görmek kazancını bu kişiden elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında üzüm yaprağı dolması görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, daha fazla para kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında yaprak dolması yediğini görmek dünya mallarına karşı hırslanacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine delalet eder.

Kahve falında dolmalık asma yaprağı görmek kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dolma yaprağı görmek aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dolmalık fıstık görmek borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında dolma yemek görmek bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına delalet eder.

Kahve falında biber dolma yemek endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir