AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolma yediğini görmek

Kahve falında dolma yediğini görmek

Kahve falında dolma yediğini görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dolma yediğini gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizde ufak tefek sıkıntılar yaşanabilir.

Kahve falında yaprak dolması yediğini görmek duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında dolma yediğini görmek verimliliğinin artacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına delalettir.

Kahve falında lahana dolması yediğini görmek telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına işarettir.

Kahve falında kuzu dolması görmek hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında kuru biber dolması görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pirinç dolma görmek rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına inanılır.

Kahve falında midye dolması yemek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dolma biber almak tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir