AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolma yaprağı görmek

Kahve falında dolma yaprağı görmek

Kahve falında dolma yaprağı görmek sorumluluk alacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, maddi olanaklarının artacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dolma yaprağı gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konular da ön planda olabilir.

Kahve falında dolma yaprağı görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza yorulmaktadır.

Kahve falında dolmalık asma yaprağı görmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında üzüm yaprağı dolması görmek yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine delalet eder.

Kahve falında yaprak dolması yediğini görmek adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında dolmalık yaprak görmek eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına işarettir.

Kahve falında pişmiş biber dolması görmek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında halep dolması görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarma dolma görmek hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, işlerinde aksama olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir