AnaSayfa / Genel / Kahve falında asma yaprağı yediğini görmek

Kahve falında asma yaprağı yediğini görmek

Kahve falında asma yaprağı yediğini görmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında asma yaprağı yediğini gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar kurabilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında asma yaprağı yediğini görmek inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine inanılır.

Kahve falında kurumuş asma yaprağı görmek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında asma yaprağı yemek sık sık alışverişe gidebileceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına rivayet eder.

Kahve falında birinden asma yaprağı almak iç açıcı sözlere, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş asma yaprağı görmek zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına inanılır.

Kahve falında asma yaprağı salamurası görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına inanılır.

Kahve falında asma yaprağını toplamak güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asma yaprağı haşlamak işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir