AnaSayfa / Genel / Kahve falında yapma kelebek görmek

Kahve falında yapma kelebek görmek

Kahve falında yapma kelebek görmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yapma kelebek gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz durumunda kalıcı etki bırakabilirsiniz.

Kahve falında kelebek olup uçmak ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kelebek kozası görmek sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kelebekli bilezik görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kelebek kovalamak maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında büyük kelebek görmek güzel bir hayat süreceğine, şansının her zaman yaver gideceğine delalet eder.

Kahve falında uçan kelebekler görmek kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kelebek görmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tırtılın kelebek olduğunu görmek elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir