AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelebekli bilezik görmek

Kahve falında kelebekli bilezik görmek

Kahve falında kelebekli bilezik görmek ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, ailesini kaybedeceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, afiyette olacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında kelebekli bilezik gördüyseniz:

  • Genç kimselerle bir arada bulunmanız da olasıdır.

Kahve falında kelebekli bilezik görmek böylece yüzünün güleceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kelebeğin üzerine konduğunu görmek hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına yorulur.

Kahve falında mavi renkli kelebek görmek akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kelebek çizmek umutlarının yarım kalmayacağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına delalettir.

Kahve falında birinin kelebek olduğunu görmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine delalet eder.

Kahve falında kelebeği öldürdüğünü görmek böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, eşi tarafından yüceltileceğine rivayet eder.

Kahve falında kelebek kolye görmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına işaret eder.

Kahve falında dev kelebek görmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir