AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan kelebekler görmek

Kahve falında uçan kelebekler görmek

Kahve falında uçan kelebekler görmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçan kelebekler gördüyseniz:

  • İş hayatınızda farklı şeyler denemek isteyebilir, farklı bir yöne ilerleyebilir, mevcut işinizde farklı bir projeyle ilgilenebilir, iş değişikliğine gidebilir ya da işle ilgili değişik teklif veya davetler alabilirsiniz.

Kahve falında kelebek uçtuğunu görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına delalettir.

Kahve falında kelebek uçurmak düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kelebeğin uçtuğunu görmek hikmete kavuşacağına, iç açıcı sözlere rivayet eder.

Kahve falında uçan kelebekler görmek hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kelebeklerin uçtuğunu görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, hak yolundan ayrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçmayan kelebek görmek kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçan kelebek görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçuşan kelebek görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir