AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelebek kozası görmek

Kahve falında kelebek kozası görmek

Kahve falında kelebek kozası görmek verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, başarılarının kalıcı olacağına işarettir.

Kahve falında kelebek kozası gördüyseniz:

  • Panik size yanlış adımlar attırabileceği gibi küçük kazalarada neden olabilir.

Kahve falında kozada kelebek görmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kelebek koza görmek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına yorulur.

Kahve falında kelebek kozası görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kozadan çıkan kelebek görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kozadan kelebek çıktığını görmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kelebeğin kozadan çıktığını görmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında tırtıl kozası görmek eşit davranılacağına, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında böcek kozası görmek onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir