AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kelebek görmek

Kahve falında siyah kelebek görmek

Kahve falında siyah kelebek görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, maddi anlamda zayıflayacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine, yeni bir ortama gireceğine, aile hayatının hayır getireceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine delalettir.

Kahve falında siyah kelebek gördüyseniz:

  • Eski deneyimlerinizden faydalanarak bazı konuları daha doğru yargılayabilirsiniz.

Kahve falında siyah beyaz kelebek görmek işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah kelebek görmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında kelebek deseni görmek sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz kelebek sürüsü görmek atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına inanılır.

Kahve falında iri kelebek görmek büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kara kelebek görmek güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, borca batacağına yorulur.

Kahve falında kelebeğe dönüşmek çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında örümcek ağında kelebek görmek daha güçlü bir hale geleceğine, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir