AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelebek kovalamak

Kahve falında kelebek kovalamak

Kahve falında kelebek kovalamak işlerinin her zaman yolunda gideceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kelebek kovalamak gördüyseniz:

  • Siz yalnız bir erkekseniz, bir maceraya atılabilir ya da gerçekten sevebileceğiniz bir kadınla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kelebek kovalamak başarıları ile konuşulacağına, hayırlı haberlere inanılır.

Kahve falında mor kelebek görmek her zaman fal sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında kelebek böceği görmek kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına delalettir.

Kahve falında büyük kelebek görmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına inanılır.

Kahve falında kelebekle konuşmak sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçan kelebek görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına yorulur.

Kahve falında kelebek kurdu görmek onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kelebek kolye görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir