AnaSayfa / Genel / Kahve falında yapı yaptırdığını görmek

Kahve falında yapı yaptırdığını görmek

Kahve falında yapı yaptırdığını görmek kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında yapı yaptırdığını gördüyseniz:

  • Başarı elde edeceğiniz konularda sizi engellemeye veya yanlış yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında ev yapıyor görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kazı yapıp altın bulmak zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında torpil yapıldığını görmek el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında doğum yapıp bebeği emzirmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına işaret eder.

Kahve falında yapıştırıcı bant görmek Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ekmek yapıp satmak çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına işaret eder.

Kahve falında yeni cami yapıldığını görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, kendisini bir türlü toparlayamayacağına işaret eder.

Kahve falında yapılmamış ev görmek orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir