AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek yapıp satmak

Kahve falında ekmek yapıp satmak

Kahve falında ekmek yapıp satmak hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, ulvi kimse haline geleceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ekmek yapıp satmak gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapma veya girişimlerde bulunma isteğiniz artıyor.

Kahve falında ekmek yapıp satmak aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında ekmek yapılmasını görmek üzüntüden sonra ferahlamaya, işlerinin çok iyi olacağına delalettir.

Kahve falında ekmek yapılan sac görmek kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında ekmek yapıp pişirmek elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine işaret eder.

Kahve falında ekmek yapıp dağıtmak yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine işaret eder.

Kahve falında yapılmış ekmek görmek el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında evinde ekmek yapıldığını görmek kazancının günden güne artacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında yapılmış ekmek yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir