AnaSayfa / Genel / Kahve falında kazı yapıp altın bulmak

Kahve falında kazı yapıp altın bulmak

Kahve falında kazı yapıp altın bulmak maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine alamet eder.

Kahve falında kazı yapıp altın bulmak gördüyseniz:

  • Yaklaşan büyük değişiklikler yüzünü göstermeye başlıyor.

Kahve falında kazı yapıp altın bulmak kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında toprağı kazıp altın bulmak yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toprak kazıp altın bulmak yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Kahve falında yeri kazıp para bulmak ettiği zararları telafi edeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında toprak kazıp para bulmak hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına yorulur.

Kahve falında kuyu kazıp su bulmak yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toprağı kazıp altın çıkarmak yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında altın kazısı yapmak zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir