AnaSayfa / Genel / Kahve falında yapılmamış ev görmek

Kahve falında yapılmamış ev görmek

Kahve falında yapılmamış ev görmek tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine yorulur.

Kahve falında yapılmamış ev gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla birbirinizi ne kadar fazla tanırsanız o kadar fazla başarılı olabilirsiniz.

Kahve falında eve badana yapıldığını görmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında ev yapılırken görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında ev yapılıyor görmek geçiminin kolaylaşacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine işarettir.

Kahve falında yapılacak ev görmek gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında eve büyü yapıldığını görmek yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ev yapılmasını görmek rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında evde yemek yapıldığını görmek rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, lüksünün ve konforunun da baki olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski yapı ev görmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir