AnaSayfa / Genel / Kahve falında yapıştırıcı bant görmek

Kahve falında yapıştırıcı bant görmek

Kahve falında yapıştırıcı bant görmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, geçimin kolaylaşacağına, kötü haberler alacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yapıştırıcı bant gördüyseniz:

  • Planlarınızla ilgili uyarılarda bulunan veya bazı eksiklerini dile getiren kişileri dinlemenizde fayda var.

Kahve falında bant yapıştırmak kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına alamet eder.

Kahve falında yapıştırıcı bant görmek dileklerinin de kabul olacağına, yarınlarına inanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaset bandı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında bant görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yürüyüş bandı görmek rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında koşu bandında koşmak eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bandırma vapuru görmek yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine işaret eder.

Kahve falında saç bandı görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir