AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğum yapıp bebeği emzirmek

Kahve falında doğum yapıp bebeği emzirmek

Kahve falında doğum yapıp bebeği emzirmek kalkınacağına ve yükseleceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine işarettir.

Kahve falında doğum yapıp bebeği emzirmek gördüyseniz:

  • Zıt cinslerin birbirleriyle gireceği tartışmalara katılmak durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında doğum yapıp bebek emzirmek işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında doğum yapıp bebeği emzirmek bir hastalığa maruz kalacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında doğum yapıp emzirmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına yorulur.

Kahve falında doğum yapmak bebek emzirmek insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında doğum yapmak ve bebek emzirmek daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında doğum yapıp ölmek sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, iyi anlaşacağına alamet eder.

Kahve falında doğum yapıldığını görmek işinden ekmeğinden olacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına yorulur.

Kahve falında doğum yaptığını ve emzirdiğini görmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir