AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanmış yatak görmek

Kahve falında yanmış yatak görmek

Kahve falında yanmış yatak görmek onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, söylediklerinin çıkacağına, sevap işleyeceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, yiyip içeceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, çok hayırlı insan olunacağına inanılır.

Kahve falında yanmış yatak gördüyseniz:

  • Bazı işlerde veya konularda diğerleri sizin kadar katılımcı olma havasında olmayabilir.

Kahve falında yatak yanması görmek gidilecek yönün belirleneceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanmış yatak görmek çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinin yanına gitmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında başbakanla yan yana oturmak para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, sağlık sorunlarının biteceğine tabir olunur.

Kahve falında yanmış inek görmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine inanılır.

Kahve falında güneşle ayı yanyana görmek şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, doğru karar veremeyeceğine delalettir.

Kahve falında yanmış adam görmek maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, işlerinin toparlanacağına işarettir.

Kahve falında yanmış priz görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir