AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanmış inek görmek

Kahve falında yanmış inek görmek

Kahve falında yanmış inek görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, neredeyse kahrolacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, zarar etmeyeceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanmış inek gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda başkalarıyla birlikte hareket etmeniz gerekebilir.

Kahve falında yanmış inek görmek ana baba dualarının alınacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinliğin yanmasını görmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin yanmış olduğunu görmek sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, yolculuğa delalet etmektedir.

Kahve falında yanmış akrep görmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle yan yana olmak çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkekle yan yana namaz kılmak birlik ve dayanışma halinde olacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına delalet eder.

Kahve falında yanmış kedi görmek sevinçli haberlere, haramdan ve zinadan uzak duracağına delalettir.

Kahve falında saçın yanması görmek falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, çok farklı bir kişi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir