AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanmış adam görmek

Kahve falında yanmış adam görmek

Kahve falında yanmış adam görmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına işaret eder.

Kahve falında yanmış adam gördüyseniz:

  • Sizin dışınızda gelişen aksamalara karşı da toleranslı olmalısınız.

Kahve falında yanmış adam görmek eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında araba yanmasını görmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına alamet eder.

Kahve falında yanmış tencere görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, kötü yönde hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında yanmış patates görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanmış gül görmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına delalet eder.

Kahve falında caminin yanmasını görmek olaylı günler geçireceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında yanmış bacak görmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına yorulur.

Kahve falında yanmış biber görmek zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir