AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşle ayı yanyana görmek

Kahve falında güneşle ayı yanyana görmek

Kahve falında güneşle ayı yanyana görmek onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, stresli bir ortama gireceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, hiç istemediği işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında güneşle ayı yanyana gördüyseniz:

  • Konuşulanları dikkatle dinlemelisiniz.

Kahve falında güneş ve ayı yanyana görmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına rivayet eder.

Kahve falında güneşle ayı yanyana görmek fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güneşle ayı aynı anda görmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında güneş ve ayı aynı anda görmek çok güzel bir projenin geçirileceğine, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına delalet eder.

Kahve falında güneş ve ayı birlikte görmek yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, hayattan her istediğini alacağına alamet eder.

Kahve falında güneşi ve ayı görmek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında ay ve güneşi yanyana görmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güneş ve ay yan yana görmek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, yönetici makamına oturacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir