AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanmış yastık görmek

Kahve falında yanmış yastık görmek

Kahve falında yanmış yastık görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına delalettir.

Kahve falında yanmış yastık gördüyseniz:

  • Size sunulanları daha dikkatli incelemenizde fayda var.

Kahve falında yanmış yastık görmek can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, her geçen gün sorunların artacağına rivayet eder.

Kahve falında yastık ve çarşaf görmek her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına işarettir.

Kahve falında yastıklar görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, kazancının tükenmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koltuk yastığı görmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine yorulur.

Kahve falında uzun yastık görmek kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına inanılır.

Kahve falında temiz yastık görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yastık yorgan görmek işinin gücünün rast gideceğine, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dantel yastık görmek maddi durumun düzeleceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir