Kahve falında uzun yastık görmek

Kahve falında uzun yastık görmek yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, zengin olunacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun yastık gördüyseniz:

  • İnsanları etkilemek için abartılı cümleler kurmaktan, fazla para harcamaktan ya da kibirli tavırlardan kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında uzun yastık görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yastık aldığını görmek insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvar yastığı görmek sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yastığa dayanmak yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında kalpli yastık görmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, kötü gününü de paylaşacağına inanılır.

Kahve falında yastık yorgan toplamak işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında yastık kılıfı değiştirmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine yorulur.

Kahve falında yastık içinde muska bulmak yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir