Kahve falında yanmış yağ görmek

Kahve falında yanmış yağ görmek fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, hayırlı adımlar atılacağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına delalettir.

Kahve falında yanmış yağ gördüyseniz:

  • Üzerinizde herşeye karşı isteksizlik olabilir.

Kahve falında yanmış yağ görmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmeğe yağ bal sürmek yaptığı işte sivrileceğine, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına alamet eder.

Kahve falında kapıya yağ sürmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine tabir olunur.

Kahve falında yağlı et yemek isabetli kararlar alacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçının yağlı olduğunu görmek tartışmaların sona ereceğine, başarılarını arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmeğe yağ ve bal sürmek kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saça yağ sürmek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağmur yağarken cam silmek vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir