Kahve falında yanmış soğan görmek

Kahve falında yanmış soğan görmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, zor günlerin sona ereceğine, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına yorulur.

Kahve falında yanmış soğan gördüyseniz:

  • Size gökyüzünü vaat eden kişilerle karşılaşırsanız, asıl duygularınızı gizlemeniz fayda var.

Kahve falında yanmış soğan görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kavrulmuş soğan görmek nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ekili soğan görmek maddi imkânlarının azalacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına işaret eder.

Kahve falında soğan yemek şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toprağa soğan gömmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, bir sebeple kendi içine kapanacağına delalettir.

Kahve falında soğan erkeği görmek iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, yükseleceğine, atılım yapacağına alamet eder.

Kahve falında soğanlı salata görmek sağlığından ve ağız tadından olacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında patates soğan görmek olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir