AnaSayfa / Genel / Kahve falında patates soğan görmek

Kahve falında patates soğan görmek

Kahve falında patates soğan görmek kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, esenlik içinde olacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında patates soğan gördüyseniz:

  • Farkında olmadan olumsuz şekilde dikkat çekiyorsunuz.

Kahve falında patates soğan almak yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine işarettir.

Kahve falında patates soğan soymak aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında soğan ve patates görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına delalettir.

Kahve falında soğan patates görmek hayırlı bir yuva kurulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patates ve soğan görmek çok iyi işler yapılacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında patates soğan görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, kalifiye elemanlar arasına gireceğine rivayet eder.

Kahve falında patates soğan satmak maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına delalet eder.

Kahve falında taze patates toplamak sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir