AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavrulmuş soğan görmek

Kahve falında kavrulmuş soğan görmek

Kahve falında kavrulmuş soğan görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kavrulmuş soğan gördüyseniz:

  • Alacağınız kararları eleştiren kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında kavrulmuş soğan görmek malından ve parasından olacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine delalet eder.

Kahve falında kavrulmuş soğan yemek zor zamanların geride kalacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kavrulmuş buğday görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına rivayet eder.

Kahve falında kavrulmuş leblebi görmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kavrulmuş badem yemek duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına alamet eder.

Kahve falında sevenlerin kavuştuğunu görmek hasret ve özlem gidereceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına işarettir.

Kahve falında kavrulmuş badem görmek maddi konularda zayıf düşeceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiklerine kavusmak kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, kazancının günden güne artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir