Kahve falında yanmış patates görmek

Kahve falında yanmış patates görmek büyük başarılara imza atılacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, gülen yüzünün solacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, kalp kırmaya delalet eder.

Kahve falında yanmış patates gördüyseniz:

  • Mesleki konularda ya da eğitiminizle ilgili konularda ani kararlar vermekten kaçının.

Kahve falında yanmış patates görmek haneye bereket geleceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına inanılır.

Kahve falında yanmış patates kızartması görmek büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına alamet eder.

Kahve falında topraktan patates sökmek borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, Allah katında güzel mükafatlar almasına rivayet etmektedir.

Kahve falında kamyon dolusu patates görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine yorulur.

Kahve falında yoğurtlu patates yemek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere yorulmaktadır.

Kahve falında suyun içinde patates görmek kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına işaret eder.

Kahve falında patatesi kızartması görmek aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında patates koparmak özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, hayal kırıklığına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top