AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanmış patates kızartması görmek

Kahve falında yanmış patates kızartması görmek

Kahve falında yanmış patates kızartması görmek iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, dertleşerek moral bulacağına, hep dinç ve genç kalacağına, kısmetlerin günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında yanmış patates kızartması gördüyseniz:

  • Liderlik rolüne soyunmazsanız istediğiniz sonuçlar gerçekleşmeyebilir.

Kahve falında yanmış patates kızartması görmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, başarılı bir insan olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanmış patates görmek eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında patates ve biber kızartması görmek işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızarmış patates yemek tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanık patates kızartması görmek hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kızarmış patates yemek görmek hayat boyu isteklerine ulaşacağına, yarar getireceğine işaret eder.

Kahve falında patates kızartması yemek kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yoğurtlu patates kızartması yemek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir