AnaSayfa / Genel / Kahve falında kamyon dolusu patates görmek

Kahve falında kamyon dolusu patates görmek

Kahve falında kamyon dolusu patates görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında kamyon dolusu patates gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya çocuklarla ilişkiler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında kamyon dolusu patates görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına delalettir.

Kahve falında çuval dolusu patates görmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kamyon dolusu eşya görmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kamyon dolusu erzak görmek fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kamyon dolusu kum görmek hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kamyon dolusu gül görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında kamyon dolusu mandalina görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kamyon dolusu yumurta görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir