AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde patates görmek

Kahve falında suyun içinde patates görmek

Kahve falında suyun içinde patates görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında suyun içinde patates gördüyseniz:

  • Edindiğiniz bilgiler veya elinize geçen haberler bazı konularda yapacağınız değişikliklerde etkili olabilir.

Kahve falında suyun içinde patates görmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında çuval içinde patates görmek yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çuvalın içinde patates görmek büyük bir özgüven kazanacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyü su içinde görmek çok hayır duası alacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında suyun içinde bardak görmek ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında evin içinde su dolu kuyu görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında suyun içinde cesetler görmek hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde tesbih görmek hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir