AnaSayfa / Genel / Kahve falında patatesi kızartması görmek

Kahve falında patatesi kızartması görmek

Kahve falında patatesi kızartması görmek fal sahibinin içine kapanacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, büyük savaşların yaşanacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patatesi kızartması gördüyseniz:

  • Kullanmadığınız şeyleri satabilirsiniz.

Kahve falında patates ve biber kızartması görmek işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kızarmış patates yemek görmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine delalettir.

Kahve falında patates kızartmak zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında yanmış patates kızartması görmek çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, birçok kişinin yardımına koşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patates kızartma yapmak bulunan mevkinin kaybedileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında yanık patates kızartması görmek yüksek mertebeye geleceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patatesi kızartması görmek maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında patates kızartması görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir