AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanmış ot görmek

Kahve falında yanmış ot görmek

Kahve falında yanmış ot görmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine alamet eder.

Kahve falında yanmış ot gördüyseniz:

  • Konuyu ilgilendiren diğer taraflar onaylamasa da, siz, pek çok ilişkinizin veya anlaşma, plan ya da düzenlemelerin gidişatı ya da geleceği hakkında kararınızı verdiniz.

Kahve falında otların yanmasını görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanmış ot görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oturmaya gitmek gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında topraktan ot koparmak güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil ot toplamak eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına tabir olunur.

Kahve falında danaya ot vermek yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına işaret eder.

Kahve falında otlayan inekler görmek sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine delalettir.

Kahve falında cörek otu görmek büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir