AnaSayfa / Genel / Kahve falında danaya ot vermek

Kahve falında danaya ot vermek

Kahve falında danaya ot vermek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işarettir.

Kahve falında danaya ot vermek gördüyseniz:

  • Erkekseniz şef veya patron gibi üzerinizde bulunan birisi ile anlaşmazlıklarınız olabilir.

Kahve falında dana otlatmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında danaya ot vermek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına delalettir.

Kahve falında dananın konuştuğunu görmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, vefalı bir insan olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ dana eti görmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dana emzirmek hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine delalet eder.

Kahve falında dişi dana görmek kazançların artacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dana saldırısına uğramak çıkmaza gireceğine, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına alamet eder.

Kahve falında azgın dana görmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, huzursuz olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir