AnaSayfa / Genel / Kahve falında cörek otu görmek

Kahve falında cörek otu görmek

Kahve falında cörek otu görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, ruhani önderlik yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cörek otu gördüyseniz:

  • Yardımlar çabuk unutulur, farklı şeyler yapıp hatırlanmasını sağlayabilirsiniz.

Kahve falında oturan adam görmek hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına alamet eder.

Kahve falında tarlada ot yolmak kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanı otururken görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarın otlarını temizlemek büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ot yolmak aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına delalettir.

Kahve falında at otlatmak iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil otlar toplamak kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elinde ot görmek yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir