AnaSayfa / Genel / Kahve falında konuşan iskelet görmek

Kahve falında konuşan iskelet görmek

Kahve falında konuşan iskelet görmek bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, o kapıyı kapatacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, rahat bir hayat yaşayacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında konuşan iskelet gördüyseniz:

  • Olaylar meydana gelene kadar ne dediğimi anlamaya bilirsiniz.

Kahve falında konuşan iskelet görmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında ölen birinin iskeletini görmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında dinazor iskeleti görmek elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında yürüyen iskelet görmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iskelet görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iskeleden düşmek hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fare iskeleti görmek işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında canlı iskelet görmek hayatı boyunca hep sevileceğine, her şeyin ters gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir