AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek iskeleti görmek

Kahve falında bebek iskeleti görmek

Kahve falında bebek iskeleti görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, küskünlük yaşanacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında bebek iskeleti gördüyseniz:

  • Mali veya duygusal bir konunun üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.Hala, çözülmemiş bazı problemlerden kurtulmamış olabilirsiniz.

Kahve falında bebek iskeleti görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iskelet kafası görmek sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hayvan iskeleti görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına işaret eder.

Kahve falında at iskelet görmek kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında siyah iskelet görmek yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, gelirinin azalacağına rivayet eder.

Kahve falında iskelede yürümek insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında mezarlık ve iskelet görmek kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına inanılır.

Kahve falında mezarlıkta iskelet görmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir