Kahve falında iskeleden düşmek

Kahve falında iskeleden düşmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iskeleden düşmek gördüyseniz:

  • Hoş olmayan verilerin ortaya çıkması durumunda savunmaya geçmemelisiniz.

Kahve falında iskeleden düşmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlık ve iskelet görmek onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına yorulur.

Kahve falında deve iskeleti görmek makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında ölü iskelet görmek şansının açılacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında köpek iskeleti görmek maddi olarak çok huzurlu olunacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılan iskeleti görmek makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dinazor iskeleti görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvan iskeleti görmek yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top