AnaSayfa / Genel / Kahve falında iskelede yürümek

Kahve falında iskelede yürümek

Kahve falında iskelede yürümek sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında iskelede yürümek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda, farklı ya da dış faktörlere dayalı eğilimler söz konusu olabilir.

Kahve falında iskelede yürümek dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün iskeletini görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına delalet eder.

Kahve falında deve iskeleti görmek kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezar içinde iskelet görmek çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iskelet tarafından kovalanmak hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iskeleden denize atlamak aksiliklerin baş göstereceğine, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına delalet eder.

Kahve falında fare iskeleti görmek ihanet dolu bir işe girileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanan iskelet görmek bir sebeple çok üzüleceğine, ticarette yol katedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir