AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanmış cezve görmek

Kahve falında yanmış cezve görmek

Kahve falında yanmış cezve görmek bilakis malının çoğalacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, düzeninin sarsılacağına, işinin başına geçeceğine, mali olarak küçüleceğine, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, zorluklarla boğuşulacağına işarettir.

Kahve falında yanmış cezve gördüyseniz:

  • İstediğiniz konularda başarılı olmak için daha katı kurallar koymalısınız.

Kahve falında yanmış cezve görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına işarettir.

Kahve falında cezvede süt pişirmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına yorulur.

Kahve falında çelik cezve görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli cezve görmek sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cezve yıkamak büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında cezvede kahve pişirmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, işlerinin ters gideceğine delalet eder.

Kahve falında altın cezve görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cezve hediye almak girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir