AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın cezve görmek

Kahve falında altın cezve görmek

Kahve falında altın cezve görmek aksine işe neredeyse köstek olacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, kazanç kapılarının kapanacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, daha çok çalışılacağına, hayat daha olumlu bakılacağına tabir olunur.

Kahve falında altın cezve gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin fikir, öneri ya da tavsiyelerine her zamankinden fazla önem vermeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında altın cezve görmek ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cezve yıkamak bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında gümüş cezve görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına delalettir.

Kahve falında bakır cezve almak karlı çıkacağına, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cezvede kahve yapmak etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında cezvede kahve pişirmek kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine yorulur.

Kahve falında porselen cezve görmek yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine işarettir.

Kahve falında boş cezve görmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir