AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli cezve görmek

Kahve falında kirli cezve görmek

Kahve falında kirli cezve görmek kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin toparlanacağına, iyilik bulacağına, şifa edineceğine, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli cezve gördüyseniz:

  • Oldukça cazip ya da faydalı görünen bazı teklif, öneri ya da davetler bir an da eskisi kadar olumlu görüntü vermeyebilir.

Kahve falında kirli cezve görmek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, parasal durumun düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında cezvede kahve pişirmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cezvede kahve yapmak maddi olarak güç kaybedeceğine, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kahve cezvesi görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına işaret eder.

Kahve falında cezvede süt pişirmek daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında porselen cezve görmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında cezve satın almak kendi işinin başına geçeceğine, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına delalet etmektedir.

Kahve falında boş cezve görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir