AnaSayfa / Genel / Kahve falında cezve yıkamak

Kahve falında cezve yıkamak

Kahve falında cezve yıkamak tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Kahve falında cezve yıkamak gördüyseniz:

  • Artık geriye yaslanıp, derin bir nefes alabilirsiniz.

Kahve falında cezve yıkamak hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına rivayet eder.

Kahve falında cezvede kahve pişirmek başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, sorunların çabucak atlatılacağına işarettir.

Kahve falında kirli cezve görmek elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında altın cezve görmek elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında kahve cezvesi görmek yüzüne kan geleceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı cezve görmek üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boş cezve görmek insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çelik cezve görmek kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir