AnaSayfa / Genel / Kahve falında cezvede süt pişirmek

Kahve falında cezvede süt pişirmek

Kahve falında cezvede süt pişirmek hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cezvede süt pişirmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır gizlilik içinde ya da fark edilmeden gerçekleştirdiğinizi düşünmeye başladığınız yorucu uğraşlarınızın karşılık ya da ödülleri yüzünü göstermeye başlayabilir.

Kahve falında cezvede süt pişirmek rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine yorulur.

Kahve falında cezvede kahve pişirmek kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, hak yiyeceğine inanılır.

Kahve falında cezvede süt görmek iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında cezve satın almak iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine tabir olunur.

Kahve falında bakır cezve görmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına inanılır.

Kahve falında cezve yıkamak yapılan ahlaksız davranışlara, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı cezve görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın cezve görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, hayır vereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir