AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanmış buğday görmek

Kahve falında yanmış buğday görmek

Kahve falında yanmış buğday görmek amaçlardan sapmaya, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına delalet eder.

Kahve falında yanmış buğday gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler olması durumunda mantıklı hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında yanmış buğday görmek yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buğday tarlasında olmak mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında yeşeren buğday görmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalet eder.

Kahve falında buğday kepeği görmek mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çuvalla buğday taşımak sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine yorulur.

Kahve falında buğday ve mısır görmek bazı ortaklıklar kuracağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine inanılır.

Kahve falında buğday mısır görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine delalet eder.

Kahve falında tane buğday görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, fikirlerinin can bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir