AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşeren buğday görmek

Kahve falında yeşeren buğday görmek

Kahve falında yeşeren buğday görmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, kısmetlerinin çoğalacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşeren buğday gördüyseniz:

  • Haddinden fazla kafa karıştıran istek veya ihtiyaçlar söz konusu olabilir.

Kahve falında iri taneli buğday görmek atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında buğday un görmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine delalet eder.

Kahve falında yanık buğday görmek amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, hastalanacağına delalettir.

Kahve falında birine buğday vermek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil buğday toplamak böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına işarettir.

Kahve falında yeşil buğday tarla görmek her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında buğday saklamak maddi ve manevi zararların sona ereceğine, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine delalet eder.

Kahve falında evde buğday tanesi görmek sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, iyi bir patron olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir