AnaSayfa / Genel / Kahve falında badem yediğini görmek

Kahve falında badem yediğini görmek

Kahve falında badem yediğini görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında badem yediğini gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi geliştirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında badem şekeri yediğini görmek geçiminin zor hale geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına inanılır.

Kahve falında badem yedirmek kazançtan yana kara geçeceğine, kazancın arttırılacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil badem yediğini görmek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında badem yediğini görmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, hakkını savunamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında badem ağacı dikmek kişinin hayatının değişeceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabakta badem görmek teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında badem çalmak harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında badem fidesi görmek zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, büyük adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir