AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabakta badem görmek

Kahve falında tabakta badem görmek

Kahve falında tabakta badem görmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, yaşam refahının düşeceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına delalettir.

Kahve falında tabakta badem gördüyseniz:

  • İzin vermeniz durumunda, sizi rahatsız edecek talepleri olan kişilerle muatap olabilirsiniz.

Kahve falında tabakta badem görmek çok sağlıklı olunacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil badem ağacı görmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına delalettir.

Kahve falında badem şekeri dağıtmak kısmetlerinin açılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında badem yediğini görmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, fırsatların daha büyük getirileri olacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz badem görmek müjdeli olaylar yaşayacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında kabuklu badem görmek çok mutlu edeceğine, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında badem yemek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına delalettir.

Kahve falında çiçek açmış badem ağacı görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir