AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil badem yediğini görmek

Kahve falında yeşil badem yediğini görmek

Kahve falında yeşil badem yediğini görmek sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, planların sarkacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında yeşil badem yediğini gördüyseniz:

  • Karşılıksız yardım bekleyen faydacı kişilerle nasıl başa çıkacağınızın iç güdüsel olarak farkındasınız.

Kahve falında yeşil badem yediğini görmek yönetici olacağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına alamet eder.

Kahve falında badem yediğini görmek yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında badem yedirmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, fakirliğinin biteceğine işaret eder.

Kahve falında badem şekeri yediğini görmek sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan yeşil badem toplamak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yeşil badem yemek borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına inanılır.

Kahve falında yeşil badem almak daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil badem ağacı görmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir