AnaSayfa / Genel / Kahve falında badem çalmak

Kahve falında badem çalmak

Kahve falında badem çalmak ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, sağlığının yerine geleceğine, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında badem çalmak gördüyseniz:

  • Kayıtsız kalmanız veya tarafsız taklidi yapmanız daha hızlı ilerlemenizi sağlayabilir.

Kahve falında badem çalmak bir sebeple başka yollar aranacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında taze badem görmek çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine rivayet eder.

Kahve falında badem fındık yemek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında badem fıstık görmek isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında bademli çikolata yemek uzun yıllar boyunca çekeceğine, mutluluğu yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında badem pişirmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında birine badem vermek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında çağla badem ağacı görmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir